17°

Maandag 26 augustus

Vandaag is het zwembad geopend. Kijk hier voor de openingstijden

Tropisch weer zorgt voor records!

28-07-2019

Tijdens het tropische weer van de afgelopen week werd niet alleen het warmte record gebroken. Ook bij ons zwembad sneuvelden er twee records. Qua bezoekers was afgelopen week de beste week ooit! Met 2.927 bezoekers in 1 week werd het oude record met meer...

Lees verder

Zwembad 25 en 26 juli van 07:00 tot 20:00 uur open

24-07-2019

Goed nieuws voor morgen en overmorgen: in verband met het extreem warme weer zijn wij donderdag 25 juli en vrijdag 26 juli de hele dag geopend! Van zeven uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds zijn jullie van harte welkom in het gezelligste...

Lees verder

Welkom bij Zwembad Zweeloo!

In de kom van het dorp Zweeloo ligt ons prachtige zwembad. Het bad vierde in 2018 zijn 85-ste verjaardag en is daarmee één van de oudste zwembaden van Drenthe. Van oudsher was het een natuurbad, dat werd voorzien van water door het water van de Aelderstroom er door te leiden. Die tijd is allang voorbij en nu kan iedereen genieten van ons verwarmde zwemwater.

Naast het zwemmen in ons 25 meter bad, kun je lekker spelen in het ondiepe, waarin een loopmat ligt. Voor de allerkleinste is een apart kinderbad, waar je lekker kunt spetteren en spatteren of glijden van de regenboogglijbaan. De rest kan voor de fun van onze grote glijbaan, die eindigt in het diepe bad.

Als je even niet wilt zwemmen kun je heerlijk van de zon genieten op de speel/ligweide of op ons nieuw ingerichte terras en als je zin hebt in een versnapering kunt je terecht in onze kiosk. Voor actieve ontspanning staan er op de speel/ligweide een pannakooi en een tafeltennistafel.