Promotieteam Zwembad Zweeloo bruist van energie!

Als het promotieteam Zwembad Zweeloo omschreven moet worden, dan zijn dit zeker de woorden die voor dit team gelden:

Enthousiast

Energie

Samen Sterk

Enthousiast in het samenstellen van plannen, bedenken van activiteiten en uitwerken van bruisende ideeën.

Werkgroep Energie

De mannen van de werkgroep Energie zijn Ruud Janse, Harry Kuipers, Nico Westerhuis en Han Geisler, zij onderzoeken energie besparende maatregelen om het zwembad effectief en financieel verantwoordelijk van energie te voorzien.

Werkgroep Activiteiten

De werkgroep Activiteiten, bestaande uit Silvia Hollander, Andre Pol, Karen Askes, Gilbert Mulder en Gea Wiebing bruist van de ideeën om van Zwembad Zweeloo voor jong en oud, voor inwoners en toeristen een sportieve trekpleister te maken.

Werkgroep LEEF!

In eerste instantie zou u bij Zwembad Zweeloo niet direct denken aan een Fair. Maar Werkgroep LEEF!, Hans Prinsen, Sietse Adema, Monique Tempelman, Roelina Prakken, Jan Seubring, Rieta Reinders, Jorrick Koedijk, Gert Askes en Wendy Vrieling zijn creatief, technisch en vol energie aan het brainstormen en uitwerken van plannen om een Fair t.b.v. het zwembad te organiseren.

Een jaarlijks terugkerend evenement waar Coevorden/Drenthe niet omheen kan!

Een gezellige, bourgondische, robuuste fair waar het gezellige dorpse gevoel heerst en je heerlijk kunt slenteren, heerlijkheden kunt proeven en eventueel zelf kunt bereiden, inspiratie voor huis en tuin kunt opdoen.

Kortom….Het LEEF! gevoel creeeren.

Wij gaan enthousiast verder om Zwembad Zweeloo een gezellige en sportieve ontmoetingsplek te laten blijven. Daar hebben we ook uw hulp bij nodig!

U blijft van ons horen.

Promotieteam Zwembad Zweeloo