Blue Saturday geeft korting op je zwemabonnement

05-04-2024De drie buitenzwembaden in de gemeente Coevorden staan te trappelen om het nieuwe zwemseizoen te beginnen. De baden openen op verschillende dagen: Zwinderen op zaterdag 27 april, Noord-Sleen op zondag 28 april en Zweeloo op vrijdag 10 mei. Voor een extra warm onthaal organiseren de buitenbaden ook dit jaar samen ‘Blue Saturday’: wie op 20 april een zwemabonnement bij één van de buitenbaden bestelt krijgt 15% korting!

Blue Saturday
Op zaterdag 20 april geven de baden met Blue Saturday het startsein voor het nieuwe seizoen. Tijdens deze kortingsactie krijgt iedereen, alléén op 20 april, 15% korting op een zwemabonnement en op sport- en zwemlessen (m.u.v. lessen voor het zwem ABC) voor het zwemseizoen 2024. Deze korting komt bovenop de voorverkoop korting!

Samen voor een gezonder Coevorden
De actie is een gezamenlijk initiatief van de drie buitenbaden in de gemeente Coevorden. Met de doelstelling ‘Samen voor een gezonder Coevorden’ werken veel partners in de gemeente samen aan sport en beweging. De doelstelling van de buitenbaden, om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en recreëren in het water, sluit hier perfect op aan.

Bestel je abonnement
Zaterdag 20 april is dé dag om je abonnement te bestellen bij zwembad Zweeloo en je krijgt (automatisch) 15% korting op de voorverkoopprijs. Een besparing van minimaal €11,25 maar deze kan oplopen tot vele tientallen euro's per gezin.

Je kunt de abonnementen op zaterdag 20 april de hele dag (24 uur lang) online bestellen via de pagina ENTREE & ABONNEMENTEN. Je kunt deze online bestelde abonnementen op vrijdag 10 mei, tijdens de openingsdag van het zwemseizoen, tussen 13:00 en 17:00 uur ophalen bij het zwembad.

Liever toch de abonnementen fysiek bestellen tijdens BlueSaturday? Dat kan! Op zaterdag 20 april staan wij tussen 13:00 en 16:00 uur voor jou klaar in het zwembad in Zweeloo. Je kunt dan jouw abonnementen persoonlijk bestellen in het zwembad.

Nieuwsarchief