Lang leve de vrijwilligers!

18-10-2021

Ondanks dat het zwemseizoen voorbij is werd er de afgelopen weken én wordt er de komende weken nog hard gewerkt. Flink wat chloor werd uit de kast getrokken. Nee, niet om het zwembadwater te voorzien van de nodige doses, maar om een flinke schoonmaak te houden. Met een aantal vrijwilligers is er vorige week hard gepoetst: de kleedkamers, kleedhokjes, wcs, douches, vloer en de kiosk. Alles kreeg een flinke opfrisbeurt.

s1  

Bij deze onze dank aan iedereen die aanwezig was! Zoals één van de vrijwilligers zei: "We hebben weer heerlijk genoten van het zwemmen in het zwembad, dus maken we het nu ook samen schoon". En zo is het! 
We zijn nog steeds hard op zoek naar vrijwilligers en hopen dat jij je in het nieuwe seizoen ook wilt inzetten voor deze mooie accommodatie in ons dorp. 

Ook is er een groep sterke mannen flink aan de gang met de betegeling rondom het zwembad. Een gedeelte daarvan was al vernieuwd in het voorseizoen van 2021, maar er moest dus nog een stuk in het najaar. Zaterdag de 16e oktober was het zover. Flink wat zweetdruppels verder én heel wat vierkante meters bijgelegd, wat is er keihard gewerkt, fantastisch! Bedankt en ga zo door mannen!
Het is nu bijná klaar, de laatste vierkante meters willen we ook voor 2022 graag afronden! Dus mocht je wat gratis fitnessuurtjes en gezelligheid wel zien zitten, laat het even weten via onze contactgegevens!

Nieuwsarchief