Laatste openingsdag boekenmarkt 24 september

16-09-2022

Al maanden is de boekenmarkt actief in de voormalige bloemenwinkel aan de Aelderstraat. Een initiatief vanuit de Aelder Meent. Veel vrijwilligers hebben zich ingezet om de boekenmarkt al die tijd draaiende te houden. In de maand augustus zelfs met extra openingsdagen. Ook dank aan alle boeken die in de loop van de tijd nog geschonken zijn. Hier zijn we jullie allemaal heel erg dankbaar voor. Chapeau! De verkoop heeft al een mooi budget opgeleverd voor ons mooie zwembad.

Aan al het plezier komt een eind, zo ook aan de boekenmarkt. Zaterdag 24 september is de laatste dag dat de boekenmarkt op deze locatie open zal zijn. Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Hier maken we een spetterend eindfeest van. Na de feestelijke opening om 10 uur, die overigens uitgevoerd zal worden door niemand anders dan onze eigen burgemeester, is er tot 4 uur gelegenheid om nog even heerlijk rond te snuffelen tussen alle boeken. Heeft u thuis nog boeken liggen die u niet meer leest en zijn ze nog in goede staat? We zouden het erg mooi vinden om het assortiment boeken nog iets uit te breiden voor deze laatste dag, zodat er voor de trouwe bezoekers ook ‘nieuwe’ boeken te vinden zijn! Van harte aanbevolen dus!

Waar het normaal altijd lekker ouderwets cash betalen was, kan er op deze dag ook gepind worden. Geen excuus meer om er niet met een grote stapel boeken vandoor te gaan dus. Heerlijk, nu we het ‘binnen-zit seizoen’ weer in gaan.

We hopen dat we nog veel bezoekers kunnen ontmoeten op deze dag!! Tot dan!

Flyer boekenmarkt

Nieuwsarchief