Zwembad Zweeloo zoekt jou!

22-06-2021

Tijdens én buiten het zwemseizoen van Zwembad Zweeloo wordt er hard gewerkt. Een groot deel van al deze werkzaamheden wordt gedaan door onze onmisbare vrijwilligers. Sommigen van hen zetten zich zelfs al jarenlang in! We willen ons team van vrijwilligers graag uitbreiden! Schiet jij ons ook te hulp?

Schoonmaakmedewerkers
Een schoon badhokje, schone douches en wc’s en een nette kiosk. Een visitekaartje voor ons zwembad. Je helpt mee met het schoonmaken en kletst ondertussen eens lekker bij met een dorpsgenoot.

Kioskmedewerkers
Vanaf 3 juli gaat de kiosk van het zwembad weer open. We zoeken mensen die zich willen inzetten om de kiosk te bemensen.

Toezichthouders
Als toezichthouder houdt je de reserveringenlijst bij. De bezoekers melden zich bij jou en jij checkt of er gereserveerd is. Even een gezellig praatje en een warm welkom, maar ook een administratieve check. Indien nodig zie je ook toe op het opvolgen van de (corona)regels in het zwembad en ondersteun je het bad personeel.

Groenploeg
De groenploeg richt zich op alles rondom het zwembad. Van tegelwerk tot gazon, van speelweide tot het uitvoeren van klussen op het zwembad terrein. Iedere donderdagochtend zijn ze aanwezig.

Werkgroep energie
We zijn milieubewust en willen om die reden een duurzaam zwembad zijn. We streven vanuit onze visie naar ‘0 op de meter’ en zoeken vrijwilligers om met ons mee te denken en mee te helpen in het vinden van passende oplossingen bij deze uitdaging.

We kunnen nog best wel wat hulp gebruiken! Meldt u aan via info@zwembadzweeloo.nl of schiet ook gerust één van de bestuursleden aan! We hopen dat je ons komt versterken!


Een warme zomergroet,

Bestuur en vrijwilligers Zwembad Zweeloo

Nieuwsarchief