Goed voorbereid aan de start van de cross triathlon

29-04-2024

Op zaterdag 29 juni is het weer zover. Dan vindt de 7e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon plaats in en rondom ons mooie zwembad in Zweeloo.

Zwembad Zweeloo, de Aelderzwemschool en team Flink slaan de handen ineen om jou als deelnemer aan de zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2024 fysiek en mentaal klaar te stomen voor deze uitdaging. Samen helpen we jou om zaterdag 29 juni in topconditie aan de start te verschijnen.

In voorbereiding op de cross triathlon kun je bij team Flink een speciaal Cross Triathlon-pakket aanschaffen voor € 70,-. Dit pakket bevat:

1.       De inschrijvingskosten voor de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2024
2.       5 loopclinics van 1 uur (op dinsdagen van 14 mei t/m 11 juni)
3.       2 borstcrawl-clinics van een half uur (vrije keuze op maandagen van 13 mei t/m 17 juni)
4.       Een fietsparcoursverkenning op dinsdag 25 juni

Meld je aan via de WOD app van team Flink: https://www.wodapp.nl/p/35801Wil je alleen je zwemvaardigheden verbeteren? Dat kan natuurlijk ook! Vanaf 13 mei geeft de Aelderzwemschool 6 borstcrawl-clinics op de maandagavond van 20:00 uur tot 20:30 uur. Voor aanmelden en meer informatie kijk op www.aelderzwemschool.nl/zwembad-zweelooVoldoende mogelijkheden dus om topfit aan de start van de zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2024 te verschijnen!

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven via de volgende link https://www.crosstriatlonzweeloo.nl/online-aanmelden/

Nieuwsarchief