Tweede editie BlueSaturday in de gemeente Coevorden

31-03-2023
De drie buitenbaden in de gemeente Coevorden houden op zaterdag 22 april opnieuw de actie BlueSaturday. Tijdens BlueSaturday kan iedereen met 15% korting een zwemabonnement kopen bij de buitenbaden in Noord-Sleen, Zweeloo en Zwinderen. Vorig jaar was de actie een groot succes, er werden meer dan 2300 abonnementen verkocht.

Door de actie vorig jaar wisten veel mensen na de coronaperiode de weg naar de buitenbaden weer te vinden. En dat is belangrijk, want deze mooie voorzieningen blijven alleen bestaan als we ze zoveel mogelijk gebruiken. En zwemmen is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor je!

Hoe werkt het voor zwembad Zweeloo?

De actie is eenvoudig: bestel op zaterdag 22 april een zwemabonnement bij zwembad Zweeloo en je krijgt (automatisch) 15% korting op de voorverkoopprijs. Een besparing van minimaal €11,25 maar deze kan oplopen tot vele tientallen euro's per gezin. 

Je kunt de abonnementen op zaterdag 22 april de hele dag (24 uur lang) online bestellen via de pagina ENTREE & ABONNEMENTEN. Je kunt deze online bestelde abonnementen op zaterdag 13 mei, tijdens de openingsdag van het zwemseizoen, tussen 13:00 en 17:00 uur ophalen bij het zwembad.

Liever toch de abonnementen fysiek bestellen tijdens BlueSaturday? Dat kan! Op zaterdag 22 april staan wij tussen 10:00 en 14:00 uur voor jou klaar in het zwembad. Je kunt dan jouw abonnementen persoonlijk bestellen in het zwembad.

Nieuwsarchief