Cross Triathlon gaat door!

27-07-2021

De Zwembad Zweeloo Cross Triathlon gaat dit jaar door! Zaterdag 25 september 2021 vindt de 4e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon plaats in én rond ons mooie zwembad.

Dit jaar tijdens de Nationale Sportweek. De nationale sportkoepel NOC*NSF heeft Coevorden uitgekozen als één van de vijf gaststeden voor de Nationale Sportweek. Coevorden wil de sportweek maximaal benutten om sport en gezondheid in alle wijken en dorpen in de gemeente in de schijnwerpers te zetten en de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon past helemaal in dat plaatje!

Het is een recreatieve triathlon die uitermate geschikt is voor zowel de beginnende recreanten als voor fanatieke duuratleten. De één wil gewoon kennis maken met deze tak van sport en finishen en de ander wil juist proberen het uiterste uit zich halen en een snelle tijd neer zetten. Beide kan op zaterdag 25 september in Zweeloo.

Ga je deze uitdaging liever aan als team? Dan is de Triathlon Estaffete de perfecte oplossing waarin je als team van 3 personen ieder een discipline voor rekening neemt. Het toppunt van saamhorigheid, teamgevoel, prestatie en natuurlijk fun! Ga samen met je familieleden, vrienden, buren of collega’s deze uitdaging aan!   

Er wordt begonnen met zwemmen in het 25-meter bad van Zwembad Zweeloo, in startgroepen per leeftijdscategorie. Fietsen doen we een op mountain bike of cross-race fiets op een prachtig 5km parcours door en rond Aalden en het beekdal van de Aelderstroom (voor de kids run is het parcours aangepast zodat deze ook op een ‘gewone’ fiets prima te doen is). Tot slot is er een crossloop parcours van 2,5km gedeeltelijk onverhard via het sportpark en rond het zwembad met finish op het feestterrein van Zuidenveld Zweeloo.

Programma zaterdag 25 september 2021 (onder voorbehoud):

Aanvang 09:30 uur

start Kids Triathlon (t/m 12 jaar)          - inschrijfkosten € 5,-

start 1/16 Triathlon                              - inschrijfkosten € 20,-

start 1/8 Triathlon                                - inschrijfkosten € 25.-

start 1/8 Triathlon estafette                 - inschrijfkosten € 30,-

Op vertoon van je zwemabonnement krijg je korting: € 2,50 korting op de Kids Triathlon en € 5,- korting op de overige categorieën. 

Ga deze mooie uitdaging aan!!

Deelname alleen door middel van voorinschrijving. Stuur een mail naar zwembadzweeloocrosstriathlon@hotmail.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwsarchief