3e editie Cross Triathlon tijdens Zuidenveldfeest

02-05-2019

Zaterdag 13 juli 2019 vindt de 3e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon plaats in én rond ons mooie zwembad. Dit jaar tijdens het Zuidenveldfeest!

Het is een recreatieve triathlon die uitermate geschikt is voor zowel de beginnende recreanten als voor fanatieke duuratleten. De één wil gewoon kennis maken met deze tak van sport en finishen en de ander wil juist proberen het uiterste uit zich halen en een snelle tijd neer zetten. Beide kan op zaterdag 13 juli in Zweeloo.

Nieuw dit jaar is de 1/8 Triathlon estaffete waarin je als team van 3 personen ieder een discipline voor rekening neemt. Het toppunt van saamhorigheid, teamgevoel, prestatie en natuurlijk fun! Ga samen met je familieleden, vrienden, buren of collega’s deze nieuwe uitdaging aan!   

Er wordt begonnen met zwemmen in het 25-meter bad van Zwembad Zweeloo, in startgroepen per leeftijdscategorie. Fietsen doen we een op mountain bike of cross-race fiets op een prachtig 5km parcours door en rond Aalden en het beekdal van de Aelderstroom (voor de kids run is het parcours aangepast zodat deze ook op een ‘gewone’ fiets prima te doen is). Tot slot is er een crossloop parcours van 2,5km gedeeltelijk onverhard via het sportpark en rond het zwembad met finish op het feestterrein van Zuidenveld Zweeloo.

Programma zaterdag 13 juli 2019:

Aanvang 10.00 uur

start Kids Triathlon (t/m 12 jaar)         - inschrijfkosten € 5,-

start 1/16 Triathlon                             - inschrijfkosten € 20,-

start 1/8 Triathlon                               - inschrijfkosten € 25.-

start 1/8 Triathlon estafette                 - inschrijfkosten € 30,-

Op vertoon van je zwemabonnement krijg je korting: € 2,50 korting op de Kids Triathlon en € 5,- korting op de overige categorieën. 

Ga deze mooie uitdaging aan!!

Deelname alleen door middel van voorinschrijving. Stuur een mail naar zwembadzweeloocrosstriathlon@gmail.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwsarchief